Velkommen til vores nye side.

Tillykke du har nu fundet Bjergbyparkens nye hjemmeside.

Vi håber at i vil tage godt imod den nye side, den gamle var efterhånden blevet lettere uoverskuelig, vi havde ikke mulighed for at flytte rundt på diverse sider, så vi kunne have gjort den nemmere at overskue. Da vi så her fornylig heller ikke kunne uploade vores nye kort, blev bestyrelsen enige om, at lave siden om, så vi nu har mulighed for, at lave det som vi vil.

Vi har lavet det sådan, at man nu kan kommentere de forskellige opslag, ligeledes kan man også stille et spørgsmål. Det er lavet sådan at alle kan spørge og kommentere, men alle spørgsmål og kommentarer skal dog godkendes først af en administrator. Det er ikke fordi vi vil bestemme hvad der spørges, kommenteres om, men simpelthen for at undgå spam og en masse links, som ikke er relevant for bjergbyparken.

Forsiden virker nu som den gamle “vigtigt nyt”, flere har spurgt om ikke det kunne lade sig gøre, da man så får det sidste nye, straks man kommer til hjemmesiden.

Der er et par ting som desværre ikke er oversat til dansk, her på siden er det bla. ” published” dette betyder “udgivet d ” . I længere opslag forekommer ” Continue Reading ” hvilket betyder ” læs mere “. Jeg forsøger at finde en løsning hurtigst muligt. På den måde kan man hurtigere komme ned af siden, hvis man leder efter et ældre opslag, (Older Post)..

Siden  Set & sket er delt op i årstal, så man nu kan se, hvad der har været af arrangementer de forskellige år. Der ligger også en oversigt over præmiehaver, samt en mappe der hedder “div.foto’s” . Har man et godt billede fra naturen, sjov episode eller et, der på anden måde er relateret til Bjergbyparken, kan man maile billedet til vores mail. bjergbyparken@bjergbyparken.dk  billedet vil så kunne ses på siden her.  Skriv gerne en lille forklaring samt sted og dato til billederne.

Der er også lavet en prisliste.

Forummet har vi droppet, der kom aldrig rigtig gang i det og flere havde problemer med at bruge det. Nu har man som sagt mulighed for direkte, at kommentere og spørge ind til de forskellige opslag. Men hvis flere ønsker det, er der mulighed for at lave et nyt.

Gæstebogen er også sløjfet, den havde ikke været brugt siden 2010, så den var heller ikke så meget brugt. Dog kan vi lave en ny, hvis der er stemning for det.

Vi håber i bliver tilfredse med denne nye side.

Skrevet af Brian Friis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.