Opdatering fra bestyrelsen 13/5-2023

Den nye bestyrelse vil lige hilse på og sætte navne på:

Mads Bang, Timianvej 32 (formand)

Jan Stork, Timianvej 13 (næstformand)

Martin Degn, Timianvej 15 (bestyrelsesmedlem)

Calle Carlsen, Persillevej 11 (bestyrelsesmedlem)

Nicolaj Jespersen, Timianvej 2 (bestyrelsesmedlem)

Dorte Stegger, Porrevej 20 (suppleant)

Allan Petersen, Porrevej 55 (suppleant)

Patrick Vester Bentsen, Timianvej 26 (suppleant)

Vi holder kontortid hver søndag mellem kl. 11-12, og vil selvfølgelig gerne hilse på nye og gamle medlemmer 😊 derudover får vi skaffet en bestyrelsestelefon som kommer til at være åben tirsdag 17-19.

Vi har snakket om støvende veje, vi har cirka 10.000m2 veje herude og en Dustex behandling koster 2kr. pr m2. og det skal behandles 2 gange pr sæson. derudover har vi undersøgt calsium chloride i flager som er en endnu dyrere løsning end Dustex. Vi har snakket om humpler på vejene som effektivt nedsætter hastigheden og dermed også støv. Der bliver desværre ikke gjort noget permanent i denne sæson, men vi arbejder på en midlertidig løsning.

Parkering er også stadig et problem herude. Man må parkere på egen parkeringsplads, på parkeringspladsen på gården, og i siden af Stenagergårdsvej fra Mariagervej til portalen. Det volder store problemer for maskinstationen når de skal rundt med slamsuger og div. Vi må på det kraftigste opfordre til at man IKKE parkere på vejene.

Oftere tømning af glas og pap containere, vi får spurgt ved kommunen hvad det skal koste og få pap og glas containere tømt oftere.

Købmanden er igen startet op og vi har skrevet ny kontakt med hende (Kathy Greve). Der er i det gamle opslag efter en købmand blevet reklameret med at ”der er mulighed for at drive grillbar samt køkken til eventuelt dagens ret” og vi må erkende vi ikke kunne forpagte køkkenet ud i den stand det var i. Kathy (købmanden) har doneret et køkken og frivillige ildsjæle har monteret det. Det er sket med meget små udgifter for foreningen. Kathy er endvidere i dialog med fødevarestyrelsen omkring godkendelse af lokaler og vi afventer deres besøg.

rengøring af toiletter. Vi leder efter en til rengøring af toiletter. Der honoreres med betaling af haveleje. Kom gerne og hør mere om jobbet om søndagen mellem kl. 11-12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.