September-oktober nyt

Vi minder om, at hækkene skal klippes senest den 01.10.18 og det er hele vejen rundt. Der vil blive foretaget en snarlig havevandring, samt en efter den 01.10.18. Husk at holde hæk og p-plads fri for ukrudt samt din del af vejen, der ligger grus rundt omkring.

Lørdag den 6.10 vil der blive opsat 2 containere på gården, 1 til hæk og haveaffald, samt 1 til storskrald.

Sæsongens sidste fællesarbejde er lørdag den 13 oktober, Det er for alle som endnu ikke har deltaget i et fællesarbejde i år, og det er sidste chance for at undgå bod for manglende deltagelse. Har du tidligere deltaget i et fællesarbejde, er du naturligvis også velkommen.

Vandlukning bliver søndag den 28.10 klokken 11:00. Så husk herefter at lade hanerne stå åbne, så vandet kan løbe ud i hovedrøret.

Til orientering for nye havelejere, skal vi også gøre opmærksom på, at der skal være det blå/hvide nr skilt samt postkasse, ved alle haverne. Nr skiltene kan afhentes på kontoret på søndage mellem kl 13 og 14, postkasse skal man selv købe.

Festudvalget holder efterårsfest den 03-11-18. Festen bliver holdt på Flyvervej nr 1 og pris pr person er 200,-kr Der kommer mere info om menu og tilmelding senere, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.