Juli nyt 2021

Bestyrelsen:

Vi gør opmærksom på, at hækkene skal være klippet senest 01/07/21, Vi fortager en snarlig have/hæk vandring. Hækkene må maks være 1.8m i højden, samt 15 cm, på hver side af stammen. Dette gælder også for havens side og bag hække. Har man træer, som rager ud over vejen, skal der holdes en frihøjde på 4 meter.

Vi er desværre igen nød til igen at nævne, at hastigheden i hele foreningen er 20km/t. Ligeledes at de containere ved gården, kun er til køkken affald, og ikke til storskrald.

Kredsen har sendt girokort ud, til betaling af haveleje den 27/07/21, så har du endnu ikke modtaget dit girokort, eller kan se på din betalingsservice, at den bliver betalt, kontakt venligst kredsen eller mød op på kredsen og betal.

Sidste års præmiemodtagere har været rundt og udtaget de haver, som er indstillet i år. Tak til jer som gik rundt.

Af vigtige datoer for resten af sæsonen nævnes:

14/08 Fælles arbejde Kørvelvej

19/09 Fælles arbejde Porrevej ulige nr

09/10 Containere

10/10 Fælles arbejde. For alle som ikke tidligere har deltaget, samt andre der har lyst.

Alle skal møde op en gang, ellers er boden 1000,-

Festudvalget:

Bankospil fredag den 09/07 kl 17:00 og igen fredag den 23/07 kl 17:00, begge spil afholdes i Mødestedet. Festudvalget går også rundt hver lørdag og sælger lodder, husk at bakke op om lodderne.

Kredsen:

Kredskontoret har åbent hver onsdag mellem kl 17:00 og 18:30. Er du flyttet, har fået nyt tlf nr eller ny mail adresse, giv venligst besked til kredsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.