Fælles arbejde d 26. September.

Kære kolonister

 

Husk sæsonens sidste fællesarbejde lørdag den 26. september kl. 10.

Har du ikke allerede deltaget, er dette muligheden for at undgå en bod på 500,- kr.

Men alle andre som har lyst til at give en ekstra hånd, vil vi glæde os til at se.

Medbring gerne rive, kultivator eller hakkejern.

 

På glædelig gensyn

bestyrelsen

6 thoughts on “Fælles arbejde d 26. September.

 1. Da jeg har en dårlig skulder, deltager jeg ikke i fællesarbejde, og er også på job i weekenderne.

  Vedr. sten langs hækkene i forskellige haver, som er blevet påbudt fjernet. Er stadig ikke sket. Hvis vi alle havde sten 110 m ud fra skel, ville det ikke være muligt at køre to biler forbi hinanden. Der er bod for så meget andet, det burde der også være for dette. Der skal sikkert ridses biler inden der sker noget.

  • Bestyrelsen har også konstateret, at ikke alle har respekteret vores påbud, om at fjerne de sten de har lagt langs hækken. Bestyrelsen vil snarest tage stilling til, hvad der skal gøres.
   Men håber selvfølgelig, at folk respekterer vores påbud og snarest får dem fjernet. Vi kan kun give dig ret.

   Med venlig hilsen
   Bestyrelsen

   • vedr. sten langs hække.

    Jeg har sten ca. 10cm fra hæk så hvis det genere bilisterne så vil jeg bare spørge om hvad de gør oppe i min hæk og hvem erstatter ? Jeg er træt af bilerne køre så tæt at de kan påkøre stenene.

    👿

 2. Vedr. Pakering, kørsel og vendinger på andre folks grunde, kan jeg se at der står i vedtægterne at man kun må have biler parkeret på pakeringspladsen tilhørende haven. Andre køretøjer el. Gæster skal pakerer på gården. Det er der godt nok ikke mange der respektere, så kan man jo tygge på det som vil. Nogle har åbenbart flere fortrin end andre. og derfor vil det være en absolut god ide at begynde at rydde op der, og få nogle boder delt ud. Samtidig burde man nok læse paragraf 4. I vedtægterne Ang. Vejene, der står bl.a at man skal holde halvdelen af vejen, samt grøftekant, læbælte.o.s.v Samt at det gerne må være i pyntelig stand. Jeg kan desværre ikke se at min grund udenfor haven ikke er pyntelig, tvætimod. Og har desuden fået lov af tidl. Formand at have mine sten o.s.v derude.

  • Og lige for god ordens skyld, havde jeg faktisk fjernet mine sten helt ind i min hæk, men da der så var nogle som troede at man sku bruge mine planter og min hæk til at vende i, blev stenene sat op igen.

 3. til Bestyrelsen

  Det vil klæde bestyrelsen at de går runder ind imellem, I må da være bekendt med vejenes tilstand, hvorfor er der ikke lagt grus ved alle vejene, det er længe siden der har været grus for enden af Porrevej ❗ 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.