August nyt 2018

Kære kolonister

 Fra d.d. er Frits fra Porrevej 93 ”ansat” til toiletrengøring, under de aftaler som bestyrelsen nu engang har besluttet.Han kan træffes på tlf nr 40 42 56 33

 Vedr. fællesarbejde den 12 august, har vi virkelig brug for nogle der kan bruge en hammer. Vi skal have gjort garagen færdig, derudover skal vi have malet bord/bænkesættene færdige. Endvidere trænger der til at blive luget mm. på gårdspladsen, Så selvom du ikke er fra Sellerivej eller ”skylder”, at møde op til fællesarbejde, håber vi på din hjælp, vi er jo alle ansvarlige for Bjergbyparken J.

 Alle hunde i Bjergbyparken skal føres i snor. Dette skal respekteres,. Der har været flere episoder hvor hunde har virket truende.

 Endnu engang (syntes jeg gentager mig selv gang på gang) skal jeg pointerer, at hastigheden på 20 km i hele parken skal overholdes, ligesom man skal rette sig efter de ensrettede veje.

 Det er ikke længere muligt at leje mødestedet. Mødestedet er til Bjergbyparkens beboer, som ønsker at sidde sammen og nyde en genstand – når man ikke kan sidde på verandaen, medmindre man sidder og spiser, og der henvises til mødestedet, kan det ikke nytte, at det er udlejet.

Vi vil endnu engang bede til, at man respekterer, at verandaen er for spisende gæster!
Har man spørgsmål til ovennævnte, er man som sædvanlig velkommen til at kontakte bestyrelsen

Fortsat god sommer
Pbv Mariann

Festudvalget

Festudvalget afholder bankospil d 12.08 og igen d 26.08
Børne turen bliver lørdag den 1/9 turen går til Djurs sommerland koloniens egne børn er gratis andre børn koster 150 kr det vil sige børnebørn oldebørn nevør niecer børns venner og veninder koster 150 kr voksne koster 265 kr billetter kan købes fra lørdag den 4 august og de kommende lørdage fra kl 10 til 13 på kontoret der skal betales ved tilmelding og husk at Børne familier har første ret der vil være juice og sandwich til de tilmeldte venlig hilsen festudvalget
Børn er til og med 17 år

Købmanden

Købmanden holder fællesspisning d 25.08 kl 17:00 pris 59,- tilmelding hos købmanden.

Kredsen

Kredsudflugten er ændret til den 01.09.18. Vi mødes på p-pladsen ved Rema 1000 i Jernbanegade kl 08:00

This entry was posted in Info.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.