Affald M.M

Så har der igen været problemer med affaldscontainerne. De har igen været overfyldte, fordi nogle havelejere mener, at de kan smide alt muligt i dem. Der har været papkasser, byggeaffald, havemøbler, plastikdunke og sikkert andre ting. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at et bestyrelses medlem, skal op og hoppe rundt i andres affald, med risiko for at falde og brække arme og ben. Affaldscontainerne er kun til køkken affald. Alt andet skal på lossepladsen. Der er jo kun kolonisterne til at betale for de ekstra regninger vi får, når de er overfyldte. Hvis du kommer med dine poser i sække, så tøm sækken i containeren.

Vi er desværre også nød til at minde om, at kolonisterne selv skal holde deres vej halvdel fri for huller. Skrab eventuelt gruset omkring hullet løs og jævn det ud med en rive eller andet. Er hullerne for store, så har du været for sent ude. Men i så fald kan der hentes grus ved portalen.

Husk også at komme og betale for din toilet nøgle.

Fra Festudvalget
Opdatering fra festudvalget.
På grund at corona restriktioner har festudvalget ikke planlagt nogen former for aktiviteter i bjegbyparken. Vi vil selvfølgelig skrive hvis dette ændre sig i løbet af sæsonen. På grund af restriktionerne vil mødested/skuret være lukket indtil videre frem til den 6/5 2021
Festudvalget ønsker alle en super dejlig have sæson
Med venlig hilsen Festudvalget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.