Økonomisk krav fra Torben Vejlin

Kære kolonister

Vi har modtaget et økonomisk krav fra Torben Vejlin – se nedenstående.

Vi kan selvfølgelig slet ikke acceptere kravet. Tingene omkring haven, er jo netop det vi skrev om i brevene til Torben Vejlin i 2014 – og som vi desværre tabte retssagen på.

Man kan undre sig over, at de ting som Torben Vejlin dengang ikke så som manglende vedligeholdelse, lige pludselig er blevet det , og nu skal ordnes af en anlægsgartner.

Vinduet er ganske rigtigt skruet fast, da det ikke kunne lukkes (vi satte skruer i, for at undgå ubudne gæster i at komme ind).

At man mener, man skal have økonomisk kompensation på kr. 1.000 om måneden ( 5 ½ mdr. er udenfor sæsonen, og Torben er ikke opkrævet leje), kan man jo også undre sig over, især set i lyset af, at kontingentet i Bjergbyparken kun ligger på små 2.800 kr. for ét helt år.

Torben Vejlin har igennem en periode, skrevet lystigt på facebook, hvor han er kommet med beskyldninger mod navngivne personer.

Vi kan kun tage afstand fra de beskyldninger, og kun tænke, at vi alle har behandlet Torben Vejlin pænt, når man tænker på, hvad vi har overtaget fra ham, efter hans tid som formand.

Da vi opdagede, at Torben Vejlin havde indkøbt ting til sig selv, og hævet beløb til privat forbrug, valgte vi at indgå et forlig med Torben Vejlin – for at spare penge til revisor og advokat, eller rettere sagt, var pengene der ikke, eftersom der var et stort underskud efter Torbens formandstid.

Denne skrivelse er ikke for at få hævn på nogen måde, men vi hverken kan, eller vil blive ved med at hører på Torben Vejlins mærkante udtalelser og handlinger, uden at reagerer.

Mange sommerhilsner

Bestyrelsen og Mariann Nielsen, Bjergbyparken

Torben Vejlin’ krav

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.